Vi holder sommerferie i uge 29-30

- alle ordrer foretaget imellem d. 11/7 - 28/7 sendes først ud i uge 31. God sommer!

 

Ambassadører

Hos Amequ by Dangro har vi et hold af ambassadører, som alle har det til fælles, at de og deres heste elsker Amequ foderet!
De strækker sig over forskellige discipliner og har vidt forskellige heste. 

Vil du også gerne være en del af Amequ teamet, er du velkommen til at sende en ansøgning til Trine på [email protected] 


Amequ Ambassadør Hanne Wind-Ramsgaard på Amequ TorinoAmequ Ambassadør Hanne Wind-Ramsgaard på Amequ Torino

Hanne Wind Ramsgaard

Ambassadør for Amequ by Dangro siden 2014 

Hanne er professionel militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hun bor til dagligt på en landejendom på Sjælland sammen med sin kone Charlotte, hvor de har hestene hjemme.

Hannes store passion er military, og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer.
Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk. 

Hanne har ikke bare én men flere forskellige heste i stalden, som alle sammen er i forskellige aldersgrupper og på forskellige niveauer.

Arami, som er fra 2005, er den hest Hanne på nuværende tidspunkt har oplevet mest sammen med. De har deltaget i VM for ungheste, da Arami var hhv. 6 og 7 år gammel. I 2012 debuterede de på landsholdet, og her var de med til at sikre holdet guld ved Nordisk mesterskab, og de fik desuden en individuel 4. plads. I 2014 red de deres først 4* (nuværende 5*) i Pau, og her fik de en flot 12. plads, med nogle af verdens bedste ryttere. Sidenhen er det blevet til deltagelse ved EM 2 gange, deltagelse til det prestigefyldte Badminton CCI4* (nuværende 5*), reserve til OL og meget mere. Målet er lige nu VM i 2022 og forhåbentlig OL.

Udover Arami huser stalden også Amequ Torino fra 2012, som Hanne siger er en upcomming stjerne. Han har allerede gjort det rigtig godt på både den nationale og internationale scene i 2*. Målet er VM 2022 og EM 2023. I stalden står også de to hopper, Lin fra 2016 og Anna fra 2018, som Hanne på sigt glæder sig til at komme ud og vise frem på stævnebanerne i fremtiden.

Vil du gerne følge med i stalden hos Hanne Wind Ramsgaard, så kan du gøre det på Instagram


Maria Pejtersen // Stald Nordic

Ambassadør for Amequ by Dangro siden 2019

Maria ejer og driver Stald Nordic, som ligger i det Nordjyske. Her tilbyder hun tilridning, uddannelse og klargøring af ponyer og mindre heste. Hun avler desuden også fjordheste, og har derfor både avlshopper, føl og avlshingsten Tornhøjs Konrad, som er ejet af Kraghede Fjordheste.

Maria startede i den lokale rideklub, da hun var 7 år gammel, og siden den gang har hestene bare holdt ved. Da hun blev konfirmeret, købte hun sin første fjordhest, ved navn Jesper Olsen, og kærligheden til de gule fjordheste stammer derfra.

Igennem årerne har Maria fået en masse erfaring igennem sit arbejde, som rytter og staldansvarlig på flere forskellige stutterier og i rideklubber. Hun har redet op til MA i spring og dressur, VM-kvalifikationer, stationsafprøvninger, materialeprøver osv., samt CNC100 i military på varmblodheste. Hun har også i en årrække avlet Dansk Sports Pony, men hun har altid sagt, at når hun blev gammel, så skulle hun have fjordhest igen – hun mener derfor, at nu må hun være ræ´ti gammel, når hun har et helt stutteri. 

Som primære stævnehest har Maria sin fjordheste hoppe Pixie My, som er fra 2013. De to er et rigtig godt makkerpar i sporten, og har bl.a. startet CNC90 millitary, LA1 i dressur og 100 cm spring. My blev som 6 års samlet placeret som nr. 5 til Nordisk Mesterskab og som nr. 2 til DM i seniorspring indenfor fjordhesteforbundet. 

Du kan følge med i hverdagen hos Stald Nordic på Facebook og på Instagram

Amequ Ambassadør Hanne Wind-Ramsgaard på Amequ TorinoAmequ Ambassadør Hanne Wind-Ramsgaard på Amequ Torino

Amequ Ambassadør Hanne Wind-Ramsgaard på Amequ TorinoAmequ Ambassadør Hanne Wind-Ramsgaard på Amequ Torino

Sally Lundquist // Lundquist Dressage

Ambassadør for Amequ by Dangro siden 2021

Sally Lundquist ejer og driver til dagligt Lundquist Dressage, som er beliggende i det midtjyske. Sally startede virksomheden i 2017, og beskæftiger sig primært med uddannelse af dressurheste, samt undervisning.

Sally har redet siden hun var 9 år gammel, og allerede den gang vidste hun, at det var heste som hun skulle arbejde med resten af livet. Hun valgte derfor at søge ind på berideruddannelsen, hvor hun har taget de første 4 år, hvilket betyder at hun er uddannet exam. træner.

Lundquist Dressage har i de første år primært været salgs- og træningsstald, men Sallys fokusområde har igennem årerne ændret sig. Hun har derfor et mindre antal heste i daglig træning i dag, da hun gerne vil uddanne sig selv mere, samtidig med at hun tager ud og underviser mere. Sally vil gerne være med sine elever hele vejen, derfor tager hun også med dem ud til stævner og guider dem her.

Vil du følge med i dagligdagen hos Sally og Lundquist Dressage, så kan du gøre det på Facebook og Instagram


Caroline G. Rasmussen

Ambassadør for Amequ by Dangro siden 2021

Caroline G. Rasmussen er Children springrytter, og har til trods for hendes unge alder allerede startet både nationalt og internationalt på sin springhest Foxy Lady.

Hun fik sin første pony da hun var 4 år gammel, og samme år startede hun sit første springstævne – og lige siden den gang har springningen haft hende interesse. Caroline har igennem tiden flere 3’er ponyer, og som Caroline siger: ”Så har de været fantastiske på hver deres måde”. Med dem er det både blevet til mange cupper, div. mesterskaber, Christmas Show’s, Baltic Cup, Nordvest Box Cup finaler m.v.

Da benene blev for lange til at ride 3’er pony, måtte hun videre på kat. 2 pony, og efterfølgende på kat. 1 pony. Som Caroline siger det, så har hun haft nogle fantastiske pony år, som hun aldrig glemmer.

I starten af 2020 fik Caroline sin første hest – nemlig Dortheasmindes Foxy Lady (I daglig tale Foxy), en hoppe fra 2008. Foxy er B-hest i dressur og A-hest i springning. De springer på nuværende tidspunkt 125-150 cm., og de er at finde til stævner rundt omkring i hele landet. Caroline og Foxy vandt sølv til DM i efteråret 2020, og var med landsholdet i Hagen i sommeren 2021.

Carolines store passion er selvfølgelig springning, men hun kan godt lidt af at veksle imellem træningsformerne. Hun fortæller derfor at en uge for hende og Foxy ofte består af flere forskellige træninger. Fx intervaltræning i engen, bakketræning i skoven, bomøvelser, dressur, springning, løsgørende arbejde i skov, longearbejde osv.

Vil du følge med i Carolines hverdag så kan du gøre det på Facebook og Instagram 

Amequ Ambassadør Hanne Wind-Ramsgaard på Amequ TorinoAmequ Ambassadør Hanne Wind-Ramsgaard på Amequ Torino