Cookie- og privatlivspolitik

Hvem er vi

Dette website er ejet af Dangro Nordic A/S, Timringvej 8A Vorgod-Barde, 6920 Videbæk, tlf. 97172411, dangro@dangro.com.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Når du besøger www.dangro.com, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside, f.eks. hvilken type browser du bruger, hvad du søger på, din IP-adresse, og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre din købsoplevelse.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på www.dangro.com, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, f.eks. navn, adresse, emailadresse, telefonnummer, betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse, og nogle tilfælde oplysninger om din hest.

Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve og foderrådgivning til dig.

Kommentarer

Når du skriver anmeldelser eller udfylder en kontaktformular på www.dangro.com, indsamler vi de data, som du skriver i formularen. Vi indsamler også din IP-adresse og browserens ”user agent string” for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Vi bruger desuden cookies til trafikmåling, statistik og målrettet frekvensstyret annoncering. Vi anvender cookies fra følgende tredjeparter: Google analytics, Faxebook Pixel.

Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Blogindlæg på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.


Hvem vi deler dine data med

Dangro Nordic samarbejder med tredjeparts leveradører for at kunne sende varer, sende nyhedsbreve, hoste vores hjemmeside, modtage betaling mm. Her ser du en liste over vores leverandører med direkte link til deres privatlivspolitikker.


Hvor længe vi gemmer dine data

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve og bestilling af foderplaner. Vi gemmer dine oplysninger så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysninger f.eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 2 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Personoplysninger afgivet i forbindelse med webordrer slettes efter 5 år, da det er et lovkrav at regnskaber gemmes i 5 år.
  • Hvis du skriver en kommentar eller en produktanmeldelse på hjemmesiden, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.
  • For brugere som opretter sig på www.dangro.com, gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.


Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din emailadresse tilbage, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i det enkelte nyhedsbrev.


Din kontaktinformation

Du kan altid skrive til os for at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til dangro@dangro.com.


Klage

Hvis du ønsker at klage over Dangro Nordic A/S behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28, 5., 1300 København, tlf.: 33193200, e-mail: dt@datatilsynet.dk

Nyhedsbrev

Modtag gode tilbud på mail

Dangro Nordic er et produktionsselskab og sælger til slutbrugerne via webshoppen samt et stort forhandlernet i Danmark og Sverige. Forhandlernettet består af grovvarebutikker, havecentre m.fl.

Derudover har Dangro Nordic A/S en fysisk butik ”Grovvarebutikken” på adressen i Vorgod-Barde. Her sælges et stort udvalg af grovvarer samt selvfølgelig alle de kendte produkter Dangro Nordic selv producerer.

Blog

Testimonials