Handelsbetingelser

Aftaleindgåelse – tilbud og ordrebekræftelse
Alle aftaler der indgås via online-shoppen på hjemmesiden www.dangro.com mellem Dangro Nordic A/S og en kunde sker på disse salgs- og leveringsbetingelser, som skal accepteres for at kunne gennemføre en bestilling.

Er kunden ikke forbruger i købelovens forstand, men handelsdrivende, sker købet på Dangro Nordic A/S salgs- og leveringsbetingelser for erhvervsdrivende.

Kunden kan alene påberåbe sig indholdet i individuelle aftaler og ordrebekræftelser og de oplysninger, der er givet i forbindelse med bestillingen, herunder de priser kunden accepterer under bestillingsproceduren. Oplysninger og priser givet i brochurer, på hjemmesiden, i prislister, annoncer, andre tilbud m.v. er uden relevans for bedømmelsen af leverancen.

Afgivelse af ordre på www.dangro.com
Når der er afgivet en ordre via online-shoppen på hjemmesiden, vil der automatisk blive fremsendt en e-mail med en kvittering for de bestilte produkter. Den fremsendte kvittering er ikke en ordrebekræftelse, men alene kvittering for modtagelse af bestillingen. Dangro Nordic A/S kan derfor annullere bestillingen, indtil beløbet er hævet.

Opbevarelse af indgåede aftaler
Dangro Nordic A/S opbevarer ikke indgåede aftaler, og disse er derfor ikke tilgængelige for kunden efterfølgende. Dangro Nordic A/S opfordrer derfor til, at den modtagne ordrebekræftelse og/eller faktura gemmes, da Dangro Nordic A/S ikke har mulighed for senere at sende en kopi. Alle kontrakter indgås på dansk.

Priser
Alle priser er angivet i DKK inklusiv 25 % moms og eksklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger. Dangro Nordic A/S oplyser portosatser/transportomkostninger samt afgifter/gebyrer ved betaling med kreditkort inden afslutning og gennemførelse af købet. Disse omkostninger er således ikke indeholdt i prisen på produktet.

Forbehold
Der tages forbehold for prisændringer, korrekturfejl, forkert oplyste priser i forbindelse med aftaleindgåelsen samt andre forhold, der kan medføre oplysning af forkerte priser samt, at en vare er udsolgt og derfor ikke kan leveres. I så fald er Dangro Nordic A/S berettiget til at annullere en indgået aftale.

Betaling
Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Elektron, MasterCard, Maestro, JCB eller American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Vi tilbyder også delbetaling via ViaBill. ViaBill er en ekstra betalingsmulighed, der er udbudt af ViaBill, derfor skal alle henvendelser angående ViaBill rettes til dem, hvilket du kan gøre her:viabill.com/henvendelse Når du har valgt ViaBill som betaling, sender vi din ordre som normalt. Du modtager ifm. dit køb en mail med loginoplysninger til din ViaBill konto. Det skyldige beløb skal herefter betales til ViaBill i aftalte rater. Læs Betingelser for ViaBill her: viabill.com/terms

Levering i Danmark
Dine varer leveres med fragtmand.
0-25 kg: 59.-
26-35 kg: 125.- (Ikke brofaste øer: 319.-)
36- kg: 249.- (Ikke brofaste øer: 859.-)
Fri levering ved køb over 1.000.- (gælder kun brofaste øer i DK)

Levering i Sverige
Dine varer leveres med fragtmand.
Priserne udregnes efter antal paller og leveringszone – du kan se prisen i kassen efter at have indtastet din adresse.

Leveringstid
Normalt leveres der indenfor 7 hverdage i Danmark og 10 hverdage i Sverige, hvis de bestilte varer er på lager. Alle angivelser er dog omtrentlige og med forbehold af forsinkelse som følge af strejker, lock-out, manglende eller mangelfulde leverancer fra underleverandører eller andre årsager udenfor Dangro Nordic A/S’ kontrol.

Ved bestilling accepterer du, at fragtmanden må stille varerne, og derved overgår risikoen for varerne til dig når de er leveret.
Du kan afgive kommentarer vedr. leveringen – Dangro Nordic A/S vil forsøge at efterkommende disse, men er ikke forpligtiget til det. Hvis du ikke accepterer, at fragtmanden må stille varerne udenfor, skal du være hjemme ved levering – Ved forsøgt levering hvor kunden ikke er hjemme, pålægges et fragtgebyr for hvert nyt leveringsforsøg.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail: dangro@dangro.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen uåbnet og i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer – se punktet ”Reklamation og varereturnering”.

Reklamationsret
Dangro Nordic A/S yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten strækker sig dog aldrig længere end varens holdbarhedsdato, som ofte er begrænset på foderstoffer. Bemærk at foderstoffer skal opbevares køligt, mørkt og tørt for at undgå at holdbarheden forkortes. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Dangro Nordic A/S indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Reklamation af transportskader, fejl og mangler skal anmeldes indenfor 48 timer pr. e-mail: dangro@dangro.com

Returnering
Evt. varereturnering foregår kun ved forudgående aftale med Dangro Nordic A/S, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Varen/varerne skal sendes til:
Dangro Nordic A/S
Timringvej 8A, Vorgod-Barde
6920 Videbæk

Det er et krav, at fyldestgørende informationer og en kopi af fakturaen skal følge pakken/varen. Bemærk at vi ikke modtager pakken/varen sendt pr. efterkrav eller til afhentning i postbutik.

Refusion
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

I tilfælde af aftalte dekorter eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og vi har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Ved tilbudsvarer, nedsatte varer eller varer der på anden måde er givet rabat på, yder vi ikke kontant tilbagebetaling, men giver et tilgodebevis til brug på webshoppen.

Persondatapolitik
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?
For at du kan indgå aftale med os på www.dangro.com, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Som registreret hos Dangro Nordic har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: dangro@dangro.com

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på mail dangro@dangro.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.Dangro Nordic er et produktionsselskab og sælger til slutbrugerne via webshoppen samt et stort forhandlernet i Danmark og Sverige. Forhandlernettet består af grovvarebutikker, havecentre m.fl.

Derudover har Dangro Nordic A/S en fysisk butik ”Grovvarebutikken” på adressen i Vorgod-Barde. Her sælges et stort udvalg af grovvarer samt selvfølgelig alle de kendte produkter Dangro Nordic selv producerer.

Blog

Testimonials