Medarbejdere

Hos Dangro Nordic har vi et dedikeret team, som hver dag arbejder på at levere de bedste produkter til heste, hus og have.

Per-N-funktion-sort-hvid_web_1000x1000

Per Nørgaard
Ejer

Per er vores direktør som altid har mange bolde i luften. Han står både for drift, forretningsudvikling, økonomi og indkøb. Han har en solid erfaring indenfor branchen og står altid klar til rådgivning omkring vores produkter

Per@dangro.com

Susanne-funktion-sort-hvid-web

Susanne Nørgaard
Ejer

Susanne har med hendes sans for detaljen altid det store overblik over alle virksomhedens aktiviteter. Hun er salgsansvarlig for hele vores sortiment, og står altid klar til at rådgive vores forhandlere rundt i hele landet.

Sus@dangro.com

Karina-funktion-sort-hvid-2-web

Karina Stjernholm
Logistikassistent

Karina er den smilende stemme, som modtager dig, når du ringer ind til os, og som er behjælpelig med dine spørgsmål.
Hun er vores logistikekspert som hver dag sørger for at puslespillet går op, så alle ordrer kommer ud af huset til tiden, samt at der bliver leveret råvarer til produktionen.

Karina@dangro.com

Bettina-funktion-sort-hvid-web

Bettina Bæk Jørgensen
Kontorassistent

Bettina holder styr på vores bogholderi, hvor hendes primære arbejdsopgaver er daglig bogføring samt kreditor-/debitorafstemninger. Bettina er deltidsansat og er her typisk om formiddagen.

Sandra-funktion-sort-hvid-web

Sandra Kaiser
Marketing Manager

Sandra er vores marketings blæksprutte. Hun står for alt lige fra markedsføringsplaner, udvikling af markedføringsmateriale, emballage, mm. for alle vores brands, til markedsføring på de sociale medier og nyhedsbreve, samt udvikling og vedligeholdelse af vores webside. 

Sandra@dangro.com

Ditte-funktion-sort-hvid-web

Ditte Katrine Oksen
Foderkonsulent & Produktansvarlig

Ditte en den ene halvdel af vores dygtige foderrådgiver team. Hun hjælper alle vores kunder med rådgivning og gratis foderplaner. Som jordbrugsteknolog har hun stor viden indenfor hestefoder og står også for udviklingen af nye Amequ produkter. Sammen med Trine servicerer hun vores forhandlere, og I kan møde hende til arrangementer i hele landet.

Ditte@dangro.com // 30 34 24 11

Trine-funktion-sort-hvid-web

Trine Lauritzen
Foderkonsulent & forhandleransvarlig

Trine en den anden halvdel af vores dygtige foderrådgiver team. Hun er ansvarlige for forhandlerne i hele Danmark, hvor hun sammen med Ditte servicerer forhandlerne. Hun er altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning, og har en god viden igennem sine uddannelser jordbrugsteknolog og PBA i jordbrugsvirksomhed. Hun står også for samarbejdet med vores ambassadører.

Trine@dangro.com // 51 86 24 11

Billede-mangler-webside

Per Kastrup
Salgskonsulent - HAVENS

Per er ansvarlig for rådgivning og salg af hele vores HAVENS® sortiment. Han har mange års erfaring fra branchen og står altid klar med kompetent rådgivning der kan sikre både nye og eksisterende kunder succes med alle vores HAVENS® produkter.

Havens@dangro.com

Bjarne-funktion-sort-hvid-web

Bjarne Simonsen
Lager- & Produktionschef

Bjarne står for planlægning og styring af produktionen. Med sin mangeårige erfaring hos Dangro Nordic, er han superbruger af vores produktionsanlæg, og har altid det store overblik over lager, råvarer og blandinger.

Morten-funktion-sort-hvid-web

Morten Sivertsen
Lager- og Produktionsmedarbejder

Morten er ansvarlig for produktion og lagerstyring af alle vores tilskudsprodukter. Morten hjælper desuden med forefaldende arbejde i både produktion og lager, når der er behov for det.

John-funktion-sort-hvid-web

John Martin Søndergaard
Lager- og Produktionsmedarbejder

John arbejder primært i produktionen, hvor han producerer/opsækker både hestefoder, fuglefrø, kalk og gødning. I travle perioder hjælper John også til på lageret med både pakning og modtagelse af varer.