OM DANGRO NORDIC

Dangro Nordic er en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer hestefoder og gødning. Vores 3 mærker – Amequ, HAVENS og WalkSafe – afsættes via et stort forhandlernet i Danmark, Sverige samt Finland, og vi sælger også hele vores sortiment via webshoppen på dangro.com.

Vi er en familieejet virksomhed med korte beslutningsveje, som gør os i stand til hurtigt at reagere på nye efterspørgsler og tendenser. For os er det vigtigt konstant at være på forkant med udviklingen, og som dansk producent er vi derfor løbende i dialog med både forhandlere, slutbrugere, specialister og dansk forskningsmiljø.

Har du spørgsmål omkring vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen i vores fysiske butik ”Grovvarebutikken” på adressen i Vorgod-Barde. Her sælges et stort udvalg af grovvarer samt selvfølgelig alle de kendte produkter Dangro Nordic selv producerer.

TEAMET BAG DANGRO NORDIC

Her ser du Dangro Nordics dedikerede team.

Med udgangspunkt i innovative løsninger og råvarer af højeste kvalitet, arbejder vi hver dag på at producere det bedste foder til din hest og den bedste gødning og kalk til din have.

per

Per Øe Nørgaard
Ejer

Per er Dangro Nordics direktør. Ud over det overordnede ansvar for drift og udvikling, har han også ansvaret for økonomi og indkøb. Per har opbygget en solid erfaring inden for branchen og står altid klar til rådgivning omkring vores produkter.

bettina

Bettina Bæk Jørgensen
Kontorassistent 

Bettina arbejder med vores bogholderi, hvor hendes primære arbejdsopgaver er daglig bogføring samt kreditor-/debitorafstemninger. Det er også Bettina der pakker alle vores mindre webordrer, og sørger for at de bliver afsendt til tiden.

john

John Martin Søndergaard
Lager- og produktionsmedarbejder

John arbejder primært i produktionen, hvor han producerer/opsækker både hestefoder, fuglefrø, kalk og gødning. I travle perioder hjælper John også til på lageret med både pakning og modtagelse af varer.

susanne

Susanne Øe Nørgaard
Ejer

Susanne har med hendes sans for detaljen altid det store overblik over alle virksomhedens aktiviteter. Hun er desuden salgs-ansvarlig for hele vores Amequ-sortiment, og står altid klar til at rådgive vores forhandlere rundt i hele landet.

perk

Per Kastrup
Salgskonsulent

Per er ansvarlig for rådgivning og salg af hele vores HAVENS® sortiment. Han har mange års erfaring fra branchen og står altid klar med kompetent rådgivning der kan sikre både nye og eksisterende kunder succes med alle vores HAVENS® produkter.

morten

Morten Sivertsen
Lager- og produktionsmedarbejder

Morten er ansvarlig for produktion og lagerstyring af alle vores tilskudsprodukter. Morten hjælper desuden med forefaldende arbejde i både produktion og lager, når der er behov for det.

Sandra Kaiser
Marketing Manager

Sandra er ansvarlig for alt marketing m.m. Hun udvikler og udfører marke- tingstrategier med fokus på at imødekomme kundernes behov. Det er også hende som udvikler alt markedsføringsmateriale, emballage m.m. for alle vores brands

Ditte Katrine Oksen
Foderkonsulent & produktansvarlig

Ditte er vores dygtige foderrådgiver. Hun er uddannet jordbrugsteknolog med speciale i heste, og har en stor viden om Amequ produkterne. Ditte hjælper alle vores kunder med rådgivning og gratis foderplaner. Det er også Ditte som står for udviklingen af nye Amequ produkter, og fagligt materiale. Ditte servicerer sammen med Trine vores forhandlere, og i kan møde hende til arrangementer i hele landet.

Trine Lauritzen
Foderkonsulent og forhandleransvarlig

Trine er vores foderkonsulent, som er ansvarlige for forhandlerne i hele Danmark. Sammen med Ditte servicerer hun forhandlerne, og du vil møde hende til arrangementer og på messer. Hun er altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning, og har en god viden igennem sine uddannelser jordbrugsteknolog og PBA i jordbrugsvirksomhed. Trine står også for samarbejde med vores ambassadører, testheste-ejere og for undervisning på skoler.

karina

Karina Stjernholm
Logistikassistent

Karina er ansvarlig for ordremodtagelse, fragt samt oprettelse af indkøbsordrer. Ringer du til Dangro Nordic vil det som regel være Karina du får i røret. Hun modtager dig med et smil i stemmen, og hjælper dig gerne med de spørgsmål du må have.

bjarne

Bjarne Simonsen
Lager- og produktionschef

Bjarne står for planlægning og styring af produktionen. Med sin mangeårige erfaring hos Dangro Nordic, er han superbruger af vores produktionsanlæg, og har altid det store overblik over lager, råvarer og blandinger.

HISTORIEN BAG DANGRO NORDIC

1928: Firmaet startede som købmandsbutik med lidt grovvarehandel i Nørre Vium af Ole Bj. Knudsens far.
1957: Ole Bj. Knudsen overtog firmaet og grovvarehandelen blev mere dominerende.
1977: Virksomheden flyttede til Videbæk, og var herefter ren grovvarevirksomhed.
2003: Susanne og Per Øe Nørgaard overtog virksomheden.
2005: Virksomheden flyttede til Vorgod-Barde og der blev investeret i et nyt anlæg til produktion af foder og kalk/gødning. Samtidig ændrede virksomheden navn til Dangro Nordic A/S. Her blev produktserierne af kalk, gødning og fuglefoder også samlet under navnet Havens®
2011: Et nyt produkt kom til: Walk Safe® som er et miljørigtigt vinterstrø i kategorien af glatførebekæmpelsesmidler.
2013: Det velkendte sortiment af hestefoder, som Dangro Nordic selv producerer, fik eget navn og logo: Amequ by Dangro.
2014: Dangro Nordic omlægger til 100% GMO-fri produktion af hestefoder.
2015: Sortimentet af hestefoder suppleres med en serie af efterspurgte tilskudsprodukter: Tang, Chia og Balancer
2016: Dangro Nordic udvikler LinOcrunch®, som er et crunchy omega-3 tilskud helt uden kornprodukter. Der udvikles også et helt nyt fuldfoder kaldet Kraftur – et foder der er HELT lav på sukker og stivelse, samt et nyt fuldfoder kaldet Active Care – et foder til sportsheste. Serien af tilskudsprodukter udvides med Psyllium Digest og Ølgær. 2016 er også året hvor Dangro fravælger tilsætningen af jern i alt hestefoder.
2017: HAVENS udvider sortimentet med “Grøn Plæne – Alt i én” – en ny plænegødning tilsat kalk, rodbooster og moshæmmer. HAVENS kommer også med Sus’ Fuglelux, som er en fugleblanding helt uden skaller. 2017 er også året hvor sortimentet af hestefoder udvides med MetaVital+ som er en koncentreret vitamin/mineral pille. Serien af Amequ-tilskudsprodukter blev også udvidet med Magnesium, Hyben og MSM Flex+.
2018: Vores Meta-serie som er foder særligt udviklet til heste der ikke tåler for meget sukker og stivelse, udvides med MetaFiber, MetaMash og MetaSense. Derudover får vi to nye snittede grovfodervarianter: TimO3 og EspO3. Vi har også udvidet med nye æble-godbider kaldet A-snack og A-treat. Følgende nye tilskudsprodukter blev lanceret: Biotin+, GastriProtect og MetaSupport.
2019: Amequs tilskudsserie udvides med både Psyllium CocoCrunch, som er loppefrøskaller i pilleform, samt EstroCalm som er et tilskud til hopper med “humørsvingninger”. Derudover kom det populære tilskud Balancer i velsmagende piller. 2019 var også året hvor Omega-3 foderserien blev udvidet med Omega-3 AfterWork Mash, og de to nye mineralprodukter EasyVit Cobs og BasicVit kom til. Serien af fiberprodukter blev udvidet med HayDelight som er store timote piller, der hurtigt kan opblødes i vand.

Dangro Nordic har altid været på forkant med udviklingen af hestefoder. Som dansk producent er vi løbende i dialog med vores gode netværk blandt de danske hesteejere og stutterier, vores landsdækkende forhandlernetværk som møder mange hesteejere, leverandører og specialister samt dansk forskningsmiljø inden for hestefoder og hestehold, navnligt med Aarhus Universitet Foulum hvor vi løbende støtter forskningsprojekter. Som dansk producent har vi også nemt ved at reagere på nye efterspørgsler. Vi kan hurtigt udvikle nye fodertyper, og sætte dem i produktion med det samme. Dette er vores Omega-3 foderserie indeholdende LinOcrunch® et godt eksempel på.

Vi bruger kun kontrollerede råvarer af højeste kvalitet og i det omfang det er muligt indkøbes danske råvarer. Desuden er alle vores produkter GMO-fri. Dangro Nordic er underlagt kontrol af Fødevarestyrelsen, hvilket vi absolut ser som et plus. Det er forbrugernes garanti for, at vores produkter er af højeste kvalitet og bliver produceret under hygiejniske forhold, samt lever op til de normer som dyrevelfærden foreskriver.

Navnet Amequ er valgt ud fra kærlighed til heste. Det latinske har inspireret os: Amor – kærlighed, og Equus – hest, derfor en sammensætning til Amequ. Hjertet i logoet, som er dannet af to hestehoveder, er derfor det helt naturlige valg.

Dangro Nordic har stor fokus på, at hestene får den rigtige ernæring. Du er altid velkommen til at kontakte vores foderkonsulenter. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og hestens behov, og derud fra sammensætter vi en individuel foderplan.

Hos Dangro Nordic har vi siden 1980’erne leveret kalk og gødning til de danske haveejere.

Vi ved hvad der skal til, for at sikre optimal vækst i haven. Med HAVENS® gives planterne de bedste betingelser for vækst, så der opnås farverige blomster, grønnere blade og flottere græsplæner. Kalk og gødningssortimentet dækker de danske haveejeres behov, både med grund- og plænegødninger samt et udvalg af specialgødning. Sortimentet er bredt, og kommer i flotte poser og spande.

Vi har også et stort sortiment af fuglefoder til havens vildfugle. Vores egne specialudviklede blandinger har et højt indhold af jordnødder, rosiner, hamp, rød dari og hirse. Bestselleren er ”Vildfuglens Gourmet” som indeholder hele 9 forskellige ingredienser af høj kvalitet – en luksus blanding som fuglene er vilde med.

Som dansk producent har vi kort vej fra produktion til butikkerne. Det gør os i stand til, hurtigt at reagere på nye tendenser.

Brugen af salt har været et nødvendigt onde til glatførebekæmpelse, dog har de miljøbelastninger salt medfører ofte været nedtonet. Vejdirektoratet og Københavns Universitet har dokumenteret miljøbelastningen ved salt, samt den skadelige påvirkning af plantelivet.

WalkSafe® er vores populære og miljøvenlige vinterstrø. WalkSafe® strøs på sne og is og forhindrer isglatte fortove og veje. Fordelene ved WalkSafe® er mange. At produktet er kemisk neutral og uden salt, gør det til et eftertragtet alternativ til vejsalt.

WalkSafe® dækker et stort område når det strøes ud, og skader ikke dyrepoter, buske, træer, belægningsfliser m.v. og er nem at bortskaffe. Overskydende produktmateriale kan bruges som jordforbedring i haven, hvorfor produktet er særdeles velegnet til brug på fortov og i indkørsler, da det efterfølgende kan fejes i bede eller under hækken med jordforbedring til følge.

HØR MERE OM MULIGHEDEN FOR AT BLIVE FORHANDLERDangro Nordic er et produktionsselskab og sælger til slutbrugerne via webshoppen samt et stort forhandlernet i Danmark og Sverige. Forhandlernettet består af grovvarebutikker, havecentre m.fl.

Derudover har Dangro Nordic A/S en fysisk butik ”Grovvarebutikken” på adressen i Vorgod-Barde. Her sælges et stort udvalg af grovvarer samt selvfølgelig alle de kendte produkter Dangro Nordic selv producerer.

Blog

Testimonials