Vi holder sommerferie i uge 29-30

- alle ordrer foretaget imellem d. 11/7 - 28/7 sendes først ud i uge 31. God sommer!

 

Om Dangro Nordic

Dangro Nordic er en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer hestefoder og gødning.
Vores 3 mærker – Amequ, HAVENS og WalkSafe – afsættes via et stort forhandlernet i Danmark, Sverige samt Finland, og vi sælger også hele vores sortiment via webshoppen på dangro.com.

Vi er en familieejet virksomhed med korte beslutningsveje, som gør os i stand til hurtigt at reagere på nye efterspørgsler og tendenser. For os er det vigtigt konstant at være på forkant med udviklingen, og som dansk producent er vi derfor løbende i dialog med både forhandlere, slutbrugere, specialister og dansk forskningsmiljø.

Har du spørgsmål omkring vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os.
Du er også altid velkommen i vores fysiske butik i Vorgod-Barde, hvor du kan finde hele vores store udvalg af produkter til heste, samt hus og have.


Mere om os

MEDARBEJDERE

Der skal et godt team til at få det hele til at spille. Hos Dangro Nordic har vi et godt team, som spiller sammen på tværs for at kunne levere de bedste produkter og den bedste service.

AMBASSADØRER

Vi har en gruppe af ambassadører tilknyttet, som alle har det ti fælles, at de og deres heste elsker Amequ foderet. De hjælper os bl.a. med at give feedback på vores produkter m.m.

BLIV STORKUNDE

Har du et større hestehold som fx stutteri, hestepension, rideklub eller bare mange heste? Så har du mulighed for at blive storkunde og opnå rabatter og fordele.

BLIV FORHANDLER

Kunne du tænke dig at forhandler af vores brands?
Læs mere om hvad det kræver og ansøg!

SPONSORATER

Vi optræder som sponsorer i mange forskellige sammenhæng og hjælper gerne til små og større events.
Har du et projekt vi skal sponsorere?

JOBS

Kunne du tænke dig at komme med på holdet hos team Dangro?


Vores brands

Navnet Amequ er valgt ud fra kærlighed til heste. Det latinske har inspireret os: Amor – kærlighed, og Equus – hest, derfor en sammensætning til Amequ. Hjertet i logoet, som er dannet af to hestehoveder, er derfor det helt naturlige valg.

Dangro Nordic har altid været på forkant med udviklingen af hestefoder. Som dansk producent har vi nemt ved at reagere på nye efterspørgsler. Vi kan hurtigt udvikle nye produkter, og sætte dem i produktion med det samme.

Vi bruger kun kontrollerede råvarer af højeste kvalitet og i det omfang det er muligt indkøbes danske råvarer. Desuden er alle vores produkter GMO-fri.

Dangro Nordic har stor fokus på, at hestene får den rigtige ernæring. Du er altid velkommen til at kontakte vores foderkonsulenter. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og hestens behov, og derud fra sammensætter vi en individuel foderplan.

Hos Dangro Nordic har vi siden 1980’erne leveret kalk og gødning til de danske haveejere.

Vi ved hvad der skal til, for at sikre optimal vækst i haven. Med HAVENS® gives planterne de bedste betingelser for vækst, så der opnås farverige blomster, grønnere blade og flottere græsplæner.

Kalk og gødningssortimentet dækker de danske haveejeres behov, både med grund- og plænegødninger samt et udvalg af specialgødning. Sortimentet er bredt, og kommer i flotte poser og spande.

Vi har også et stort sortiment af fuglefoder til havens vildfugle. Vores egne specialudviklede blandinger har et højt indhold af jordnødder, rosiner, hamp, rød dari og hirse. Bestselleren er ”Vildfuglens Gourmet” som indeholder hele 9 forskellige ingredienser af høj kvalitet – en luksus blanding som fuglene er vilde med.


Certificeringer

GMP+

Certificeringen med GMP+ på fabrikken i Videbæk, sikrer at du som kunde, modtager foder, som er underlagt en meget gennemgående kvalitetskontrol.

Sikkerheden for at dit dyr får de optimale næringsstoffer, fra sikre produkter og råvarer er essentielt for dyrets sundhed.

GMP+ (Good Manufacturing Practices) fastlægger ikke blot betingelser for de produktionsfaciliteter som benyttes, men også for hvordan foderet og råvarerne opbevares, transporteres, kontrolleres, analyseres, dokumenteres, spores, mærkes osv.

Der stilles krav til personalets uddannelse, også til eksterne vognmænd, som transporterer foderet og til vores leverandører af råvarer.

Når du som kunde modtager foder fra en GMP+ certificeret virksomhed, garanteres du, at dit produkt er produceres med ansvarlighed og respekt for mennesker, dyr og miljø.

VLOG

VLOG certificeringen gør at vi kan dokumentere, at vi kan levere foder uden genmodificerede råvarer – altså NON-GMO.

På mange fabrikker kan man både producere GMO og NON-GMO produkter, hvor der dog er strenge krav til adskillelse af produkter og råvarer.

På vores fabrik i Videbæk, har vi valgt udelukkende at producere NON-GMO-produkter, og der fremkommer derfor slet ingen genmodificerede råvarer eller produkter på fabrikken.