Om Dangro Nordic

Dangro Nordic er en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer hestefoder og gødning.
Vores 3 mærker – Amequ, HAVENS og WalkSafe – afsættes via et stort forhandlernet i Danmark, Sverige samt Finland, og vi sælger også hele vores sortiment via webshoppen på dangro.com.

Vi er en familieejet virksomhed med korte beslutningsveje, som gør os i stand til hurtigt at reagere på nye efterspørgsler og tendenser. For os er det vigtigt konstant at være på forkant med udviklingen, og som dansk producent er vi derfor løbende i dialog med både forhandlere, slutbrugere, specialister og dansk forskningsmiljø.

Har du spørgsmål omkring vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os.
Du er også altid velkommen i vores fysiske butik i Vorgod-Barde, hvor du kan finde hele vores store udvalg af produkter til heste, samt hus og have.


MEDARBEJDERE

Der skal et godt team til at få det hele til at spille. Hos Dangro Nordic har vi et godt team, som spiller sammen på tværs for at kunne levere de bedste produkter og den bedste service.

AMBASSADØRER

Vi har en gruppe af ambassadører tilknyttet, som alle har det ti fælles, at de og deres heste elsker Amequ foderet. De hjælper os bl.a. med at give feedback på vores produkter m.m.

BLIV STORKUNDE

Har du et større hestehold som fx stutteri, hestepension, rideklub eller bare mange heste? Så har du mulighed for at blive storkunde og opnå rabatter og fordele.

BLIV FORHANDLER

Kunne du tænke dig at forhandler af vores brands?
Læs mere om hvad det kræver og ansøg!

SPONSORATER

Vi optræder som sponsorer i mange forskellige sammenhæng og hjælper gerne til små og større events.
Har du et projekt vi skal sponsorere?

JOBS

Kunne du tænke dig at komme med på holdet hos team Dangro?

Mere om os

Navnet Amequ er valgt ud fra kærlighed til heste. Det latinske har inspireret os: Amor – kærlighed, og Equus – hest, derfor en sammensætning til Amequ. Hjertet i logoet, som er dannet af to hestehoveder, er derfor det helt naturlige valg.

Dangro Nordic har altid været på forkant med udviklingen af hestefoder. Som dansk producent har vi nemt ved at reagere på nye efterspørgsler. Vi kan hurtigt udvikle nye produkter, og sætte dem i produktion med det samme.

Vi bruger kun kontrollerede råvarer af højeste kvalitet og i det omfang det er muligt indkøbes danske råvarer. Desuden er alle vores produkter GMO-fri.

Dangro Nordic har stor fokus på, at hestene får den rigtige ernæring. Du er altid velkommen til at kontakte vores foderkonsulenter. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og hestens behov, og derud fra sammensætter vi en individuel foderplan.

Hos Dangro Nordic har vi siden 1980’erne leveret kalk og gødning til de danske haveejere.

Vi ved hvad der skal til, for at sikre optimal vækst i haven. Med HAVENS® gives planterne de bedste betingelser for vækst, så der opnås farverige blomster, grønnere blade og flottere græsplæner.

Kalk og gødningssortimentet dækker de danske haveejeres behov, både med grund- og plænegødninger samt et udvalg af specialgødning. Sortimentet er bredt, og kommer i flotte poser og spande.

Vi har også et stort sortiment af fuglefoder til havens vildfugle. Vores egne specialudviklede blandinger har et højt indhold af jordnødder, rosiner, hamp, rød dari og hirse. Bestselleren er ”Vildfuglens Gourmet” som indeholder hele 9 forskellige ingredienser af høj kvalitet – en luksus blanding som fuglene er vilde med.


Vores brands