Vi holder sommerferie i uge 29-30

- alle ordrer foretaget imellem d. 11/7 - 28/7 sendes først ud i uge 31. God sommer!

 

Lecithin

Understøtter fordøjelsessystemet, næringsoptag, slimhinder, leverfunktion, luftveje, energistofskiftet, kolesterolniveau og nervesystem, samt huld, hud, pels og hove.

Fås i 1,5 kg og 3 kg spand.

 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 399,00  DKK

Lecithin hjælper med at vedligeholde kroppens cellemembraner, optagelse af fedtsyrer fra fordøjelseskanalen og nedbrydning af fedt fra indtaget foder.
Det understøtter leverfunktion, slimhindefunktion i fordøjelseskanalen og luftvejene, energistofskiftet, kolesterolniveauet og nervesystemet.

Amequ Lecithin tilfører hesten phosporlipider som hjælper hesten med vedligehold af kroppens cellemembraner, optagelse af fedtsyrer fra fordøjelseskanalen og nedbrydning af fedt fra indtaget foder. Understøtter optimalt næringsoptag af E-vitamin, antioxidanter og mineraler.

Et højt indhold af Cholin bidrager til vedligehold af en optimal leverfunktion, slimhindefunktion i fordøjelseskanal og luftveje, energistofskifte og kolesterolniveau.

Cellemembraner består af 10% Cholin, som producerer Acethylcholin (en neurotransmitter, som skal bruges af hjernen til at sende impulser til hele kroppen via nervesystemet.

Anvendelse:

 • Heste med følsom fordøjelse
 • Heste med sarte slimhinder
 • Konkurrenceheste
 • Seniorheste
 • Nervøse eller stressede heste
 • For understøttelse af hud, pels og hove
 • Heste med fedtdepoter
 • Understøttelse af immunforsvar
 • Heste som har været i underskud af vitaminer og mineraler

Fordele:

 • Ingen tilsat fyldstof
 • Stivelsesfri
 • Kan bruges til alle heste

 

Brug Amequ Lecithin til:

Til hesten med følsom fordøjelse, sarte slimhinder eller svært ved at holde huld
Amequ Lecithin bruges bl.a. til optimering af fordøjelseskanalens slimhinder, ved tegn på nervøs adfærd eller ved høj produktion af mavesyre. Derfor er Amequ Lecithin ideel til sensitive heste med følsom fordøjelse.
Den understøtter bl.a. hestens omsætning af fedtsyrer, og er derfor god til at understøtte optaget af fedtsyrer hos heste, som er til den slanke side og/eller er svær at fodre på

Til stævnehesten / sportshesten / konkurrencehesten, nervøse eller stressede heste
Øger fokus
Lecitin indeholder næringsstoffet cholin, som er vigtigt for hjernens hukommelse og evne til at sende signaler ud til hele kroppen. Derfor kan et for lavt cholin indhold i kroppen give en nedsat impulsfunktion af nervesystemet. Tilskud med lecitin kan derfor være med til at øge hestens præstationsevne.

Bedre energi
Lecitin hjælper med at nedbryde fedtsyrerne, så de nemmere optages i foderet. Det betyder, at hesten får et bedre næringsoptag, og derved optager mere af energien og vitaminerne i foderet.

Bedre restitution
Lecithin understøtter optimalt optag af bl.a. E-vitamin og antioxidanter, som bruges til at fjerne mælkesyre fra musklerne, så det kan restituere hurtigere

Understøtter fordøjelsens slimhinder
Nogle heste får øget produktion af mavesyre eller sensitiv fordøjelse når de skal til stævne, transporteres m.m. Lecitin giver næring til fordøjelsens slimhinder, så de kan opretholde en god fordøjelsesfunktion.

Til seniorhesten
Understøtter næringsoptaget, og giver hermed en bedre foderudnyttelse, som kan give bedre hud, pels og hove. Samtidig har Lecithin et højt indhold af Cholin som bidrager til vedligehold af optimal leverfunktion.

Til hesten som får meget olie eller fedt i foderet
Optimer hestens optag og udnyttelse af fedtsyrerne, ved at give den Lecithin. Lecithin består bl.a. af fosforlipider, som hjælper hestens krop med at nedbryde fedtsyrer fra indtaget foder. De muliggør fedtoptagelsen fra fordøjelseskanalen, og hjælper med at transportere fedtsyrerne rundt i kroppen.

Til hesten med fedtdepoter
Boost hestens omsætning af fedtsyrer med Amequ Lecithin. Hvis hesten er overvægtig og har dannet fedtdepoter, kan en øget omsætning af fedtsyrer i hestens metabolisme være gavnlig. På denne måde får hesten lettere ved at nedbryde og tære på sine fedtdepoter. Amequ Lecithin indeholder 95% fosforlipider som hjælper hesten med vedligehold af kroppens cellemembraner, samt nedbrydning af fedt fra indtaget foder.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Lecithin
Din bedømmelse
Dosering Dosering

20g per 100kg hest dagligt

Der må maks. tildeles 50g per 100kg hest dagligt.
Sammensætning Sammensætning

100% Lecithin granulat udvundet af sojabønner (GMO-fri)
 • Gratis fragt over 1200,- Bestil for min. 1200 DKK og så giver vi fragten Læs mere
 • Levering 2-3 hverdage Bestil inden kl 10 i hverdagene og vi afsender ordren dagen efterLæs mere
 • Gratis foderplan Bestil en udførlig foderplan til din hest hos os helt gratisLæs mere
 • Spar 20% ved køb af paller Køb en hel palle af samme produkt og spar 20%Læs mere
 • Kompetent rådgivning Vi har specialister der sidder klar på +45 97 17 24 11Læs mere